Tuesday, 29 July 2014

Big Data FREE webinar on career opportunities in Big Data by industry expertswith!

BIG DATA AND HADOOP with Big Career Opportunities!

Big Data FREE webinar on career opportunities in Big Data by industry experts-with.
Do you want to make your career as a DBA/Big Data and want to know the future of Big Data developer in industries, or want to explore the salary of Big data developers or want to ask any questions/doubt/query about Big data and Hadoop, Then this webinar is for you.

Webinar Topics Detail:

1) Data Scientist isThe Sexiest Job of the 21st Century - Harvard Business Review
2) Big Data’ will create over 4 million jobs by 2015 - Gartner
3) By 2018, the U.S alone could face a shortage of 140,000 to 190,000 people with analytical expertise - McKinsey 
     
Want to know more about career opportunities in Big Data, Register for this FREE webinar and discover
1) What is Big Data?
2) How IT professionals can make big by shifting to Big Data?
3) Why Analytics professionals are in demand?
4) Why JAVA/ Data Warehousing/ Mainframe professionals should learn Hadoop?
5) Why to go for Hadoop Certification?
Get your questions handy with you, we will make sure you get the answer to them.

     Webinar Timings 

PRESENTERS:
Mohan Kumar, Co-Founder & CEO - Trendwise Analytics
Click here to attend the Free Big Data tutorial/opportunities/Career

Friday, 25 July 2014

Wednesday, 23 July 2014

CWG 2014 RESULT APPS ANDROID | ITUNES | WINDOWS

CWG 2014 MEDAL TALLY APPS
WANT LIVE STATUS | RESULT OF GLASGOW CWG 2014 ON YOU MOBILE 
THEN INSTALL FOLLOWING APP ON YOU MOBILE DEVICE FOR ANDROID 


Glasgow 2014 Result/Medal Tally Apps
Click here for download this apps

 FOR ITUNES
Glasgow 2014 Result/Medal Tally Apps
Click here for download this apps

GLASGOW CWG 2014 MEDAL TALLY | HARYANA & PUNJAB

CWG 2014 Medal Tally INDIA
In the Indian contingent for the Glasgow Commonwealth Games (July 23 to August 3), every third sportsperson is either from Haryana or Punjab. Out of the 215-member strong Indian contingent, 47 are from Haryana, while 29 are from Punjab, jointly making it to 76.
Wrestling, which is Haryana’s state game, comprises of 11 Haryana players, including Olympic medallist Yogeshwar Dutt and world championship medal winner Babita Kumari. The wrestling squad has a total of 14 members (men and women).
Click here to see the Metal list

HARYANA AND PUNJAB AT CWG 2014 GLASGOW

OUT OF 215 Indian player 76 from Haryana and Punjab
(cwg medal tally)
In the Indian contingent for the Glasgow Commonwealth Games (July 23 to August 3), every third sportsperson is either from Haryana or Punjab.
Out of the 215-member strong Indian contingent, 47 are from Haryana, while 29 are from Punjab, jointly making it to 76.
Wrestling, which is Haryana’s state game, comprises of 11 Haryana players, including Olympic medallist Yogeshwar Dutt and world championship medal winner Babita Kumari. The wrestling squad has a total of 14 members (men and women).
Click here to see Indian players list

Schedule of Indian players at the CWG Glasgow 2014 | Result | Haryana 47 Players

In the Indian contingent for the Glasgow Commonwealth Games (July 23 to August 3), every third sportsperson is either from Haryana or Punjab.
Out of the 215-member strong Indian contingent, 47 are from Haryana, while 29 are from Punjab, jointly making it to 76.
Wrestling, which is Haryana’s state game, comprises of 11 Haryana players, including Olympic medallist Yogeshwar Dutt and world championship medal winner Babita Kumari. The wrestling squad has a total of 14 members (men and women).
Schedule of Indian players at the Commonwealth Games 2014:- With the action at the XX Commonwealth Games today start, it will be of particular interest to Indian viewers to know which of the country’s athletes will perform on which day. Here is a detailed schedule of the top Indian players who have made it to the Games.

Wednesday 23rd July 2014

CWG 2014 Opening Ceremony: 1:30 am IST
London Olympics silver medalist Vijay Kumar will be the flag bearer for India during the opening ceremony of the 2014 Commonwealth Games.

Thursday 24th July 2014

Badminton mixed team event will get underway from the first day of the quadrennial event. The Indian team, which is placed in Group-B, will take on the team of Ghana in their opening match. This match is scheduled to start at 1:30 p.m. (IST). In the evening session the team will take on the Ugandan team.
In Hockey, the Indian women’s team 2014, who are ranked 13th in the world, will play the World No. 22 Canadian team on the opening day. The match will start at 8:30 p.m. (IST).
In Squash, Indian stars Saurav Ghoshal and Mahesh Mangaonkar will start their campaign in men’s singles. In women’s singles Dipika Pallkal and Joshana Chinappa will be battling it out to make it to the next round.
Other key Indian players who will be in action on the opening day of CWG include weightliftersSanjita Chanu and Omkar Attri, cyclists Alan Baby, Amrit Singh and Amarjit Nagi and judoka Jina Chongtham.

Friday 25th July 2014

On the second day of the games the Indian Badminton team will play the team of Kenya. The match will start at 6:30 p.m. (IST).
Boxing and shooting events will also start from this day. In Boxing, star Indian players Shiva Thapa, Mandeep Jangra, Sumit Sangwan and Dinesh Kumar will start their campaign for the games.
In Shooting, World No. 1 Heena Sidhu will be in action in the 10m Air Pistol event. Apart from Heena, other Indian shooters who will be in action include Olympic gold medalist Abhinav Bindraand skeet shooters Mairaj Ahmad Khan and Arti Singh Rao.
In Hockey, the Indian men’s team will play Wales in their opening match, which will start at 1:30 p.m. (IST). In squash, the Round of 16 will be played in both men’s and women’s singles.
Other key Indian players who will be in action on the second day of the games include weightlifters Rustam Sarang and Swati Singh, judokas Balvinder Singh and Vikender Singh and cyclists Amit Kumar and Deborah.

Saturday 26th July 2014

Boxing  On Saturday, the Round of 32 in men’s welterweight which features 2010 CWG gold medalist Manoj Kumar will take place. In men’s lightweight Devendro Singh and in middleweight Olympic bronze medalist Vijender Singh will be in action.
In Hockey, the Indian men’s team will play the home nation Scotland in their second league match, which will start at 8:30 p.m. (IST).
In Shooting, star Indian shooters like Rahi Sarnobat, P.N Prakash and Ayonika Paul will be in action.
In Squash, the men’s and women’s singles quarterfinals will be held on this day.

Sunday 27th July 2014

Athletics events will start from this day. Olympian Om Prakash Karhana will be in action on this day of the Games.
In Hockey, the Indian women’s team will play the Kiwis in their second league match. The game will start at 8:30 p.m. (IST).
In Shooting, Mohd Asab and Shreyasi Singh wil lead the Indian challenge in men’s and women’s double trap respectively.
In Weightlifting, Indian star Katulu Ravi Kumar will be in action in men’s 77kg category.
Gold and bronze medal matches in women’s team event in Table Tennis.

Monday 28th July 2014

Badminton  Mixed team gold and bronze medal matches.
Athletics  Kamalpreet Singh in men’s hammer throw.
Boxing  World No. 2 Pinki Jangra in women’s flyweight category.
Hockey  Indian women’s team will lock horns with the inexperienced Trindad and Tobago team. Match will start at 11:30 p.m. (IST).
Weightlifting  Chandrakant Mali in men’s 85kg
Squash  men’s and women’s singles gold medal match.
Gold and bronze medal matches in men’s team event in Table Tennis.

Tuesday 29th July 2014

In Athletics, Siddhanth Thingalaya will be in action in men’s 110m hurdles.
Badminton  men’s and women’s singles matches will start.
Hockey – The Indian team will play the World Champions Australia in their third league match, which will start at 6:30 p.m. (IST).
Shooting  Olympic bronze medalist Gagan Narang will be in action in men’s 50m rifle 3 postion, Olympic silver medalist Vijay Kumar in men’s 25m rapid fire pistol and former World No. 1 Manavjit Singh Sandhu in men’s trap event.
Wrestling events start from this day. Quite a few Indian wrestlers like Amit Kumar and Yogeshwar Dutt will be in action on day 1 of the wrestling event..

Wednesday 30th July 2014

Athletics  Olympians Mayookha Johny and Vikas Gowda will reprsent the nation in women’s long jump event and men’s discus throw event respectively.
Diving – Ramananda Kongbrailatpam in men’s 1m springboard
Hockey – The Indian women’s team will lock horns with the South African team.
Boxing – Round of 8 in women’s 48kg, women’s 60kg, men’s 91kg, women’s 75kg and men’s 75 kg category.

Thursday 31st July 2014

Athletics – Men’s discus throw final, Krishna Poonia and Seema Punia in women’s discus throw.
Diving – Ramananda Kongbrailatpam in men’s 1m springboard.
Hockey – The Indian men’s team will take on the team of South Africa. The game will start at 8:30 p.m. (IST).
Lawn bowls – Women’s triples gold and bronze medal match.

Friday 1st August 2014

Athletics – Sahana Kumari in women’s high jump; women’s discus final round; women’s 4x400m relay and women’s 4x100m relay.
Boxing – Women’s flyweight, men’s bantamweight, men’s lightwelterweight, men’s light heavy and men’s superheavy weight semifinal rounds.
Lawn bowls – Women’s pairs gold medal, men’s fours gold medal and men’s singles gold medal events.

Saturday 2nd August 2014

Athletics – Arpinder Singh in men’s triple jump; Ravinder Singh Khaira, Devinder Singh and Vipin Kasana in men’s javelin throw.
Boxing – Gold medal matches in every weight category.
Hockey – Women’s gold and bronze medal matches.

Sunday 3rd August 2014

Hockey – Men’s gold and bronze medal matches.


Click here for original post 

Tuesday, 22 July 2014

FREE PDF DOWNLOAD : ANKIT FADIA SOCIAL 50 WAYS TO IMPROVE YOUR PROFESSIONAL LIFE

SOCIAL 50 WAYS TO IMPROVE YOUR PROFESSIONAL LIFE

Hey friends, do you know India's big Hacker Ankit Fadia has launched his new book "Social: 50 Ways to Improve Your Professional Life".
I think you want to download free pdf of this book. But want to give you and advice that, if you really want to learn and do something in your life then buy this book, its cost is not much, you can buy it only just 158 Rs. Because if you buy then you will be the real owner of this book and i am sure you will success in your career path.

So don't think too much, just pay 158 Rs. and find this book at your home.. in one or two days...
Happy learning..
Click here to buy it 

Monday, 21 July 2014

SELECT QUERIES: Small Tricky SQL SERVER Queries Interview Questions and Answers SET-9

SET-9
Objective Type :Small Tricky SQL SERVER Queries Interview Questions and Answers for experienced and fresher
Hey here I come with tricky sql query which are frequently asked in sql/database interview for puzzle sql developer. This would be best for you to go through following sql server interview queries before attend interview. This series contain 17th Objective type Interview Questions(Sql server query), all query seems easy but it would be complex situation when you face these query in Interview time.

So following query seems very easy but play roll of complex/tricky sql query.

So lets start(see answers in end of this post)
83). SELECT 15
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 15
C). 0
D). 1

84).SELECT $
--output of this query would be.
A). Throw error
B). $
C). 1
D). 0.00

85). SELECT COUNT(*)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 0
C). 1
D). *

86). SELECT COUNT('7')
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 7
C). 0
D). 1

87). SELECT 'VIKAS' + 1
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 'VIKAS'
C). VIKAS
D). VIKAS1

88).SELECT 'VIKAS' + '1'
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 'VIKAS'
C). VIKAS
D). VIKAS1

89).SELECT (SELECT 'VIKAS')
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 'VIKAS'
C). VIKAS
D). VIKAS1


90).SELECT SELECT 'VIKAS'
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 'VIKAS'
C). VIKAS
D). VIKAS1


91). SELECT * FROM 'Country'
--output of this query would be.
A). Throw error
B). Select all data from country table
C). Country
D). Throw error

92). SELECT * FROM Country , EmployeeDetail
--output of this query would be.
A). Throw error
B). Output will be cross join of both tables
C). Output will be inner join
D). Output will be only Country table data


93). SELECT COUNT(*) + COUNT(*)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 0
C). 1
D). 2

94). SELECT 'VIKAS' FROM Country
--output of this query would be.
A). Throw error
B). Display one time "VIKAS"
C). Display "VIKAS" as many rows in Country table
D). Will select country table data

95).SELECT SUM(1+2*3)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 9
C). 7
D). 6

96). SELECT MAX(1+2*3)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 3
C). 7
D). 6

97).SELECT MAX(1,3,4)
--output of this query would be.
A).Throw error
B). 1
C). 3
D). 4

98).SELECT MAX('VIKAS')
--output of this query would be.
A).Throw error
B). 1
C). 2
D). VIKAS

99).Select Count(SELECT CountryID FROM Country)
--output of this query would be.
A).Throw error
B). Will display count of country table
C). 0
D). 1

100). SELECT 1 + '1'
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 1
C). 2
D). 11
101). SELECT '1' + 1 
--output of this query would be.
A). Throw error
B). 1
C). 2
D). 11


102). SELECT NULL + 5
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 5
D). 0


103). SELECT NULL + '1'
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 1
D). 0


104). SELECT 1 WHERE NULL = NULL
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 1
D). NOTHING WILL RETURN BY This (0 rows will be returned by this) because the condition is false


105). SELECT SUM(1)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 1
D). 0

106). SELECT SUM('1')
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 1
D). 0


107). SELECT SUM(NULL)
--output of this query would be.
A). Throw error
B). NULL
C). 1
D). 0

108). SELECT 6/0
--output of this query would be.
A). Throw error(Divide by zero error encountered.)
B). NULL
C). 1
D). 0

109). SELECT 0/0
--output of this query would be.
A). Throw error(Divide by zero error encountered.)
B). NULL
C). 1
D). 0

110). SELECT 0/9
--output of this query would be.
A). Throw error(Divide by zero error encountered.)
B). NULL
C). 1
D). 0

Click here for be continue


ANSWERS :
110) D 109) A 108) A 107) A 106) A 105) C 104) D 103) B 102) B 101) C 100) C 99) A 98) D 97) A 96) C
95) C 94) C 93) D 92) B 91) A 90) A 89) C 88) D 87) A 86) D 85) C 84) D 83) B

Find job here...