Top 31 Dominos Interview Questions Answers PDF

31 DOMINOS PIZZA INTERVIEW QUESTIONS AND ANSWERS PDF Here are the 31 question set asked at Dominos interview. Means this is the set of m...

31 DOMINOS PIZZA INTERVIEW QUESTIONS AND ANSWERS PDF

Here are the 31 question set asked at Dominos interview. Means this is the set of most frequently asked Dominos pizza interview questions with answers. You can download pdf file as well.
Download PDF
1). What can you tell me about Dominos?
Ans: They are delivery experts, they are very popular, they make pizza and other stuff(!)

2). Tell me about a decision you made that added difficulty to  your life in the short term in order to improve your life in the long term?
Ans: Picking a competitive college with a solid name brand

3). What do you think about pizza and its business?
Ans: I love pizza and I'm interested in finding out more about the business.

4). How did you handle an angry customer? 
Ans: Use basic comm skills, remain calm, let them know you're on their side, answer all questions...

5). If you were given a million dollars what would you do with it? 
Ans: Anything related to helping family, saving good amount or investing.

6). Do you have a car with insurance?
Ans: Yes

7). Where do you see yourself in 5 years?
Ans: I just wanted to concentrate on the here and now, one step at a time, get back on my feet after some difficult years, and do the best I can.

8). How long do you see yourself staying with Dominos?
Ans: As long as you (the manager, not the company as a whole) work with me and back me up i'll give you everything i have and stick it out.

9). Why do you want to work for Dominos?
Ans: Because it's one job I know I can do, and do well.

10). Have I worked as a delivery driver before?
Ans: Yes.

11). Are you willing to work after your shift time is over, if   necessary on occasion?
Ans: Yes, I would prefer it to not be every day though (it is, they won't let you leave until 1-2 hours after you're scheduled off

12). Can you tell me any weaknesses (we all have them) 
Ans: I said simply I hadn't been able to work for over 3 years so was very nervous and rusty.

13). Would you be ok doing things such as phones, washing up, cleaning, etc. 
Ans: Yes

14). What would do if you had to deal with an angry customer? 
Ans: I would stay calm and listen to what they had to say. I would then ask if they would like to speak to the manager.why should i hire you over everyone else.
why should i hire you over everyone else.
I said I'm a go getter and will make sure things get done. which is true and was a good enough answer to get to orientation.why should i hire you over everyone else.

15). Why should i hire you over everyone else. 
Ans: I said I'm a go getter and will make sure things get done. which is true and was a good enough answer to get to orientation.

16). What are some skills that you can bring to Domino's? 
Ans: I am a very hard worker who focuses on the details. I speak Spanish and French and am studying American Sign Language. I have my food handler's card and am very eager to learn.

17). Where have you worked before?
Ans: Tesco, various offices, salvation army, conservation/forestry.

18). Are you willing to change stores? 
Ans: Of course. Wherever you need me I'll go.

19). What makes me a good candidate for the position I applied for. 
Ans: Honestly I'm trying to make a living for my three children. I'm very enthuastic passionate, goal and detailed oriented. I'm a hard working woman and can anything I put my mind too.

20). Do you easily get along with your co-workers? 
Be patient, help them as best as possible, etc.

21). What time commitment can you make to the job? 
Ans: 15-20 hours per week.

22). Do you know the area we will be having you deliver in? 
Ans: Yes i have lived in this area for 15 years.

23). What is hours am I expecting? 
Ans: 30 hours

24). What kinds of things are important in business? 
Ans: Knowing where your money comes from and where it goes.

25). Is the customer always right? 
Ans: The customer isn't always right, but they are usually the one with the money.

26). Describe a scenario where someone was upset. How did you   turn the situation around to satisfy this person? 
Ans: Apologize for the inconvenience, give them what they wanted, and then provide them with something extra to compensate for the trouble.

27). What is something you witnessed that was questionable and   how did you deal with it? 
Ans: Noticed somebody stealing, reported it to general manager.

28). How would you change your way of communicating to an older   audience/ staff? 
Ans: I would make sure to spell out everything and use concise professional language.

29). Do you like working in a fast paced environment? 
Ans: Yeah, A fast paced environment helps keep me interested and i wont get bored with the job.

30). How did you handle an unruly customer at another job?
Ans: Tried my best to calm the customer down, analyze the situation, and do what was best for her and the company.

31). What can I bring to the company to help increase sales over   the previous year? 
Ans: I said that I bring experience at making a high quality product and providing excellent customer service.

Happy eating:)
Kindly share your answer as a comment for above questions:)

Related

RESTAURANT INTERVIEW QUESTIONS 6301837091732001669

Post a comment

emo-but-icon

Follow Us

Recent

Comments

Donate

Side Ads

Text Widget

Connect Us

Sql Server 2017 Interview Questions
Sql Server Basic Interview Query Set-1
Sql Server Basic Interview Query Set-2
Sql Server Date-Time Interview Query SET-3
Sql Server Salary Interview Query SET-4
Sql Server Group By Interview Query SET-5
Sql Server Join Interview Query SET-6
Sql Server Tricky Join Interview Query SET-7
Sql Server DDL Interview Query SET-8
Small but very Tricky Sql Server Query SET-9
Very Much Tricky Query (not 4 fresher)SET-10
Sql Server Complex Interview Query SET-11
Sql Server Datatype Interview Questions
Sql Server View Interview Questions
Sql Server Index Interview Questions
TCS Tricky Sql Interview Queries
HCL Sql Interview Queries
Sql Server SP Interview Questions
Sql Server Trigger Interview Questions
Sql Server Temp Table Interview Questions
Sql Server 2016 Interview Questions
Sql Server Performance Tuning Interview Q.
Sql Server Constraints Interview Questions
Sql Server Storage/Size Interview Questions
Sql Server Very Basic Interview Questions
Sql Server Quiz for Fresher
Sql Server Icon Quiz for All
Sql Server 300+ Theoretical Interview Questions
Sql Server Complete Set

ASP.NET AND JQUERY INTERVIEW QUESTION
ASP.NET: Web Config Interview Question
ASP.NET: View State Interview Question
ASP.NET: Session Interview Question
ASP.NET: Session Interview Question 
ASP.NET: Security Interview Question
ASP.NET: Catching Interview Question
C# OOPS Interview Question
MORE Interview Question
JQUERY: Interview Question Set-1
JQUERY: Interview Question Set-2
JAVA-SCRIPT: Interview Question Set-1
JAVA-SCRIPT: Interview Question Set-2
ASP.NET MVC: Interview Question Set-1

POPULAR POSTS
10 MOST DIFFICULT INTERVIEW QUESTIONS
5 BEST INTERVIEW TIPS
YOUR 10 MISTAKE DURING INTERVIEW
2016 TOP 20 GROUP DISCUSSION TOPICS
HOW SQL PERFORMANCE AFFECTED BY DATATYPE
item